More Website Templates @ TemplateMonster.com - September 23, 2013!

Furnizor al Casei Regale a României

SC Alcovin SRL a devenit pentru prima data furnizor al Casei Regale a României in octombrie 2011 cu Vinurile de Macin. Onoarea care ni s-a făcut ne-a obligat să mergem pe linia îmbunătățirii continue a calității produselor noastre. Am constatat cu satisfacție, de la oaspeții care au călcat pragul firmei noastre, de câtă admirație se bucură Familia Regală a României, dar și al străinilor , care au aflat cu prilejul vizitelor, informații privind istoria regalității în România.

 

Vizita din anul 2009, a Familiei Regale a României, prin reprezentanții ei, A.S.R. Principesa Moștenitoare Margareta și Principele Radu al României,făcută firmei noastre, a însemnat o mândrie pentru noi și angajații firmei, un imbold de a realiza produse de calitatea, care să fie apreciate și pe piața internă, dar și externă.

Pentru a doua oara, in data de 30 noiembrie 2014, SC ALCOVIN SRL, a devenit pentru a doua oara Furnizor al Casei Regale a României.
Povestea continua...!

 

In data de 1 august 2016, Majestatea Sa Regina Ana a României a încetat din viață.
Noi, Compania SC ALCOVIN SRL, transmitem în aceste zile de grea încercare, sincere condoleanțe, precum și compasiunea și solidaritatea noastră Majestății Sale, Regele Mihai și întregii Familii Regale a României. Dumnezeu să O ierte și sa O odihneasca în pace pe Majestatea Sa Regina Ana! În memoria și sufletele noastre, Majestatea Sa Regina Ana va rămâne un adevărat simbol al nobleței desăvârșite, loialității, devotamentului și mai presus de orice, al dragostei față de Țară și Poporul Român.

Decanter 1800 Winery & Vineyard Toscana, Italy