More Website Templates @ TemplateMonster.com - September 23, 2013!

Degustări la Crama Dobrogeană

Firma Alcovin organizează DEGUSTĂRI DE VINURI, profesionale, susţinute de personal specializat.
Pe parcursul degustării se vor obţine suficiente cunoştinţe referitoare la: servirea vinurilor (ordinea servirii, temperatura de servire, etc.), identificarea soiurilor de vin, alegerea vinul potrivit felului de mâncare pe care-l consumaţi, diferenţierea vinurilor în funcţie de însuşirile şi tipicitatea acestora. Degustările se desfăşoară în sălile noastre de degustări: Pivniţa lui Terente şi Crama Dobrogeană.

 

Începând cu 1 ianuarie 2016, oferta de degustări la Crama Dobrogeană:

 

Degustare STANDARD, se prezintă 5 sortimente de vin îmbuteliat.
Degustarea este însoțită de gustări reci, formate din brânzeturi, mezeluri crud-uscate, măsline și legume de sezon. În plus, se asigură și 0,5 litri apă carbogazoasă sau plată. Cei interesați trebuie să se programeze cu minimum o săptamână înaintea datei fixate. Grupurile nu pot fi mai mici de 15 persoane (dar nici mai mari de 50 persoane). Degustările se organizează în zilele lucrătoare (luni-vineri), între orele 11-15.


Mențiune: Dacă doresc, oaspeților prezenți la degustările de vinuri, li se pot prezenta obiectivele care prezintă interes turistic, din cadrul firmei: pivnița lui Terente, sala de baricuri, magazinul de suveniruri si vinoteca.

 

Pentru rezervări : Tel: 0240 573 368 , 0730 018 168
E-mail: office@vinuridemacin.ro E-mail: degustari@vinuridemacin.ro

 

Decanter 1800 Winery & Vineyard Toscana, Italy