More Website Templates @ TemplateMonster.com - September 23, 2013!

DIPLOME 2016

Anul acesta am participat la prestigioase concursuri nationale si internationale.
La concursul AWC VIENNA cele mai apreciate vinuri din vinurile noastre au fost Viognier si Renatus. Viognier, vinificat primul an, este un vin alb sec, cu o culoare galben aurie. Aromele intense de fructe proaspete (caise, piersici) si mirosul florilor de salcam fac din Viognier un vin unic, rar, impresionant, bine echilibrat, dar in acelasi timp delicat.

 

Ajutati de cele 4 elemente ale existentei vietii (soare, aer, sol si ap) am reusit sa realizam o combinatie eleganta intre 4 soiuri de renume: Sauvignon Blanc, Chardonnay, Tamaioasa Romaneasca si Muscat Ottonel reunite sub gama RENATUS. Cupajul este usor baricat, complex, festiv prin tinuta, pretios datorita calitatilor sale, dar si al numarului limitat de sticle, remarcandu-se prin tipicitatea Sauvignon-ului, aromele fine ale Tamaioasei si Muscatului, precum si prin intensitatea Chardonnay-ului.

 

 

La concursul CATHAY PACIFIC Hong Kong International Wine Challenge 2016, cupajul Trei Brațe (Fetească Regală, Fetească Albă, Tămâioasă Românească) a fost medaliat cu bronz. Trei Brate este un vin ce se asociaza perfect cu mancarea chinezeasca.

 

La International Wine Contest Bucucuresti a fost apreciat Renatus Rosu, un vin complex. Am reusit sa realizam o combinatie eleganta intre 4 soiuri de renume : Cabernet Sauvignon, Merlot, Petit Verdot si Feteasca Neagra, reunite sub gama RENATUS. Cupajul exprima personalitatea Cabernet-ului Sauvignon si fructuozitatea Merlot-ului, unde nuantele piperate datorate soiului Petit Verdot sunt usor linistite de finetea Fetestii Negre. Complexitatea vinului se contureaza prin notele de vanilie si ciocolata amaruie pe care le daruieste barrique-area acestuia timp de 3 luni.

 

 

Un alt concurs unde a fost apreciat vinul Trei Brate este VinVest 2016. Inca o medalie de Argint pentru deja cunoscutul Trei Brate.

 


Cu fiecare diplomă adunată ni se confirmă încă o dată calitatea vinurilor produse de compania Alcovin-Vinuri de Măcin.

 

Multumim pentru apreiceri, incurajări si Povestea continuă....!!

Decanter 1800 Winery & Vineyard Toscana, Italy